BLOGIN TAKANA | ABOUT US

Blogin takaa löytyy matkustamiseen intohimoisesti suhtautuva pariskunta, Toni & Sanna.
Erityisenä mielenkiinnon kohteenamme ovat omatoimimatkat ja road tripit (ratin takaa löytyy aina mies). Olemme pitäneet yhtä yli viisi vuotta, ja jo pian tapaamisemme jälkeen toteutimme molempien suuren unelman ja ajoimme legendaarisen Route 66 - valtatien läpi Jenkkilän. Unelmoimme jatkuvasti uusista matkoista, tällä hetkellä haaveissa siintää maailmanympärysmatka ja road trip USA:n etelävaltioissa. 

Koska haaveenamme on matkustella mahdollisimman paljon, ovat matkamme usein hyvin budjettiystävällisiä, pientä luksusta unohtamatta. Usein tingimme majoituksesta, ruoan suhteen emme aina muista pihistellä. Viime vuonna kokeilimme onnistuneesti sohvasurffausta, joten myös tätä mahtavaa (ja ilmaista) tapaa majoittua tulee kokeiltua myös tulevilla matkoillamme.

Blogin kautta haluamme jakaa huikeita reissukokemuksia ja matkailuvinkkejä sekä tutustua samanmielisiin maailmanmatkaajiin. Omilla reissuillamme muiden blogit ovat aina olleet Googlea parempia tiedonlähteitä, joten ehkäpä tämän oman blogin kautta pystymme itsekin auttamaan muita matkailijoita ja tutustumaan muihin kroonista matkailukuumetta poteviin =)

Tervetuloa seuraamaan blogiamme!Ei kommentteja